Bistro Naapuri

Oletko jo käynyt Tampereella Bistro Naapurissa? Stockan takana Tuomiokirkonkatu 24:ssä sijaitseva bistro on ollut paikoillaan nyt reilun vuoden. Saman katon alla bistron kanssa majailevat sisustus- ja vaateliikkeet, joten kysessä on mukava lifestyle-keskittymä.




Bistron erikoisuutena ovat raakakakut, tuorepuristetut mehut, keitot sekä runsaat salaatit,  joita höystetään itsekerätyillä villivihanneksilla ja joihin saa itse valita muut sopivat täytteet. Salaatin höysteeksi voi valita itsetehtyä tuoretta leipää, tai ihanan rapsakkaa gluteenitonta näkkäriä.

Tarjoilut erottuvat edukseen kaupungin muusta kahvilatarjonnasta juuri terveellisyytensä puolesta. Puolivalmisteita ei käytetä, vaan esimerkiksi keittoihin pilkotaan itse kaikki juurekset ja sipulit. Toimistotyöläisille ja shoppailijoille Naapuri tarjoaakin energisoivan vaihtoehdon arkilounaaksi tai ostosten lomaan. Jos haluaa hieman höllätä, fiilistä voi myös kohottaa kuplivalla tai lasilisella viiniä. Viinien valikoinnista sekä Naapurin muusta menusta vastaa ihana omistaja Mira.

”Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tuoretta, maukasta ja täynnä hyvää ravintoa olevaa ruokaa. Teemme kaiken alusta asti itse, aamu alkaa aina monenäköisellä pilkkomisella, jolloin saamme varmasti tuoretta ja ravitsevaa tarjottavaa. Terveellisen ja maistuvan evään lisäksi haluamme antaa ihanille asiakkaillemme myös hyvän fiiliksen. Meillä itsellä on kivaa töissä ja uskon, että se ja hyvä palvelu saavat myös asiakkaamme palaavan meillä uudestaan ja uudestaan. Olisiko se se sellaista sydämellä tehtyä työtä!”, Mira kertoo.

Naapuri on auki maanantaista lauantaihin, tarkat aukioloajat ja viikon menu kannattaa tsekata bistron Facebook-sivuilta.

Arvomme nyt blogin lukijoille Sitruunaruohon Facebook-sivuilla joko salaattiannoksen tai kahvi + raakakakku -annoksen. Sinä päätät, kumpaa juuri nyt kaipaat! Arvonta päättyy maanantaina 30.5. klo 18.

7 kommenttia artikkeliin ”Bistro Naapuri

  1. Viihtyisä miljöö! Salaatti maistuisi. Terveisin satunnainen piipahtelija, Tuija

  2. Mä aina välillä käyn Tampereella, kun oon sieltä syntyisin. Pitääpä laittaa mieleen tää paikka, niin vois joskus pistäytyä.
    Osallistu kastehelmi arvontaan,
    Hyvää keskiviikko päivää.

  3. KIvan näköinen paikka:) Hassua,mutta täällä etelässä on myös Bistro Naapuri (tosin hepreaksi) joka on ollut kantapaikkani jo 6 vuotta;D

Jätä kommentti