Maissisalsa

Tämä resepti olisi pitänyt julkaista kesällä, koska ruoka sopii erinomaisesti lisukkeeksi grilliruualle. Resepti on Meri-Tuuli Lindströmin kirjasta ”Mökin keittokirja”, jossa on erinomaisen paljon helppoja kesäruokia. Ja erityisesti lisukkeita. Grillattavan keksiminen on helppoa, mutta lisukkeisiin kaipaa vaihtelua.  Maissisalsaa herkuttelimme naudankuveen kanssa.

  • 1 prk säilykemaissia
  • 1 vihreä paprika (itselläni oli keltainen, siksi salsa on kuvassa niin yksiväristä)
  • 1/2 punasipuli tai kevätsipulia
  • 2 rkl jalapenoja
  • 1 limen mehu
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • 1 tl suolaa
  • ripaus sokeria
  • korianteria, kevätsipulia tai lipstikkaa

Pilko sipulit ja jalapenot, yhdistä kaikki ainekset. Itse jauhoin korianterinsiemenet morttelissa ennen kuin heitin sekaan. Laita kylmään tekeytymään.

Jätä kommentti