Tämä resepti olisi pitänyt julkaista kesällä, koska ruoka sopii erinomaisesti lisukkeeksi grilliruualle. Resepti on Meri-Tuuli Lindströmin kirjasta ”Mökin keittokirja”, jossa on erinomaisen paljon helppoja kesäruokia. Ja erityisesti lisukkeita. Grillattavan keksiminen on helppoa, mutta lisukkeisiin kaipaa vaihtelua. Maissisalsaa herkuttelimme naudankuveen kanssa.
- 1 prk säilykemaissia
- 1 vihreä paprika (itselläni oli keltainen, siksi salsa on kuvassa niin yksiväristä)
- 1/2 punasipuli tai kevätsipulia
- 2 rkl jalapenoja
- 1 limen mehu
- 1 tl korianterinsiemeniä
- 1 tl suolaa
- ripaus sokeria
- korianteria, kevätsipulia tai lipstikkaa
Pilko sipulit ja jalapenot, yhdistä kaikki ainekset. Itse jauhoin korianterinsiemenet morttelissa ennen kuin heitin sekaan. Laita kylmään tekeytymään.