Thai -menu

Tämä oli suuri askel minulle! Lähdin etsimään eksoottisia ruoka-aineita tehdäkseni hiukan erilaista ruokaa. Havaitsin, etä vuosien välttely on ollut turhaa. Eihän niitä raaka-aineita niin vaikeaa ollutkaan löytää. Tein ostokseni Turussa China Marketissa, joka sijaitsee Brahenkadulla. Löysin tarvitsemani ja ihmettelin paljon kaikkea muuta. Myöhemin huomasin, että myös Cittarista olisi saanut galangajuurta. Prismasta valitettavasti ei olisi löytynyt juuri mitään tarvittavista erikoisemmista raaka-aineista. Ei edes kookospähkinöitä. Mutta nyt askel on otettu ja tieltä ei tarvitse kääntyä. Ruoka oli niiiiiin hyvää. Koko menu onnistui. Tulen kokkaamaan kirjasta lisää reseptejä.

Mielenkiintoisinta kaikesta oli kookospähkinän avaaminen. Mutta lopulta tarpeeksi luja isku vasaralla kookospähkinään halkaisin sen. Poks!

Menu

*

Rapukakkuja rapusaalaatin kera

*

Kanaa ja Dtom Kha -keittoa

*

Kookosmoussea ja mangosalaattia

Olutta ruokajuomaksi. Maultaan aika perus.

Yksi kommentti artikkeliin ”Thai -menu

  1. Tässä asiassa K-ketju kyllä hakkaa kilpailijansa. Jopa meidän supermarketistamme saa hämmentävän laajan valikoiman eksoottisia ruoka-aineita, joiden olemassaolosta en ole aikaisemmin ollut edes tietoinen. Tosin supermarketimme onkin kuulu ruoanlaittajien paratiisi ja jonot ovat juhlapyhien aikaan sen mukaiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s