Pinellan samppanjabaari

Ravintolateemalla jatketaan. Omat kokkailut ovat  viime aikoina jäänee hiukan vähemmälle, mutta onneksi sentään aikaa on vietetty hyvän ruuan parissa. Viime viikonloppuna Turun Roccassa. En ole kyseisessä ravintolassa käynytkään sen jälkeen kun omistaja vaihtui ja ravintola siityi osaoitteeseen Linnankatu 3. Itse illallisesta postaan myöhemmin, mutta nyt Pinellaan.

Siis. Viime lauantain vietimme mieheni kanssa loistavassa seurassa! Kävimme hyvien ystäviemme kanssa syömässä Roccassa ja se jälkeen teatterissa. Ennen päivällistä tapasimme uudessa, remontoidussa Pinellan cocktail – ja samppanjabaarissa alkudrinkkien äärellä. Ystävämme ovat patologisia myöhästelijöitä, ja oikeasti aperitiivien idea olikin taata, että syömään päästään ajallaan 🙂 . Teatterista kun ei voi myöhästyä… (totuus paljastetaan tietenkin netissä…Terkut J&J!)

Pinellan drinkkibaari on I-HA-NA! Olemme käyneet sielä ennenkin ja ympäristö on kaunis, palvelu loistavaa ja juoma hyvää. Suosittelen. Tila on remontoitu vanhaa ja aluperäistä kunnioittaen ja se on hyvin tunnelmallinen. Paikka on hyvin rauhallinen ja sopii myös perheen kesken vietettävään glökihetkeen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Pinellan samppanjabaari

  1. Pinellan baarissa en olekaan käynyt, mutta siinä joen toisella puolella olevassa viinibaari E.Ekblomissa kylläkin. Siellä oli myös mainio samppanjalista (Ja loistava viinilista muutenkin!).

    Herkullisen näköiset drinkit teillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s