Blogista

Ruokablogi Sitruunaruoho tarjoilee taatusi hyviä reseptejä, kattausideoita ja kommentteja ruuanlaiton maailmasta – raikkaalla otteella.

Blogin taustalla on kaksi parhaassa iässä olevaa naista. Olemme olleet ystäviä jo yli 10 vuoden iäsyyden ajan. Aina tavatessamme hyvä ruoka ja juoma siivittää kuulumisten vaihtoa. Jo opiskeluaikoina katoimme pöydän kauniisti, veivasimme pastan itse ja aamuisin Taru nouti brunssiainekset Hennan jäädessä vielä nukkumaan. Näiden aikojen väistyttyä kokkaamme pienten jalkojen tömistellessä ympärillämme. Keskustelunaiheet – pojat (isot ja nykyään myös pienet), muoti, ruoka ja sisustus – ovat onneksi pysyneet samoina.

Henna on kolmen lapsen äiti, ja rakastaa eritoten salaatteja ja kasvislisäkkeitä. Taru puolestaan tekee kahden lapsen hoidon lomassa taidokkaita kattauksia ja lukee pinoittain kirjoja. Asiaan kuuluu myös itsetehty kolmen ruokalajin illallinen liki joka perjantai.

Kipinä blogin kirjoittamiseen syttyi, kun totesimme monien kyselevän reseptiemme perään. Lisäksi Henna kuvittelee bloggaamisen vähentävän sekaista reseptilaatikkoa, kun kaikki suosikkiohjeet löytyvät yhdestä paikasta.

Nautinnollisia hetkiä, rakkaat lukijat!