Alkaa olla aika paljon jo näitä ohjeita, joihin tulee sieniä, pekonia ja joitain sipuleita. Kohta alkaa minunkin sienikiintiöni täyttyä. Oikeasti. Ensi viikolla tulee vielä aivan superhyvän sienipiirakan ohje, mutta sitten lupaan pitää piiiiiiitkän tauon. Kausi ruoka on hyvää ja järkevää, mutta rajansa kaikella….
2-4:lle
1 litra suppilovahveroita
1/2 pakettia pekonia
1 valkosipulin kynsi
ruohosipulia
suolaa ja mustapippuria
Laita pilkotut pekonit kuumalle pannulle, paistele hetki. Lisää hyvin puhdistetut sienet. Paistele, kunnes kaikki neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pois levyltä ja silppua sekaan ruohosipulia. Leikkaa hyvästä leivästä viipaleet syöjien mukaan. Paahda leivät. Halkaise valkosipuli ja hiero valkosipulin puolikkalla leipien pintaa. Laita leipien päälle sienipaistosta ja tarjoile heti.