Näistä tuli erittäin herkullisia! Aivan loistava resepti tarjoiltavaksi kesäiseen tapas-pöytään tai vaikkapa lisäkkeeksi lihan kanssa. Nämä ovat erittäin helppo tehdä ja lisäksi tarjoilua helpottaa entisestään se, että nämä voi tehdä viittävaille valmiiksi jo aiemmin päivällä. Laittaa perunat sitten vain uuniin gratinoitumaan 10 minuutiksi juuri ennen tarjoilua!
Potato skins
6 keskikokoista rosamunda perunaa
2 punasipulia
ripaus suolaa
öljyä
1 prk Arla Apetina Snack Aurinkokuivatut tomaatit
1-2 dl raastettua Pecorino romano – juustoa tai parmesaanijuustoa
Paista uuniperunoita uunissa 200 asteessa pellin päällä 50 minuuttia. Silppua tällä välin punasipulit pieneksi kuutioksi ja kuullota ne uunipannulla pienessä määrässä öljyä. Kun perunat ovat valmiit, ota uunista, halkaise ne kahtia ja koverra peunoiden sisus talteen erilliseen kulhoon. Perunan kuoriin saa jäädä noin 0,5 senttimetrin paksuinen kerros perunaa. Näin kuoret pitävät paremmin muotonsa. Murskaa perunoiden sisus kulhossa karkeaksi murskeeksi haarukalla. Sekoita joukkoon kuullotetut punasipulit ja kaikki Arla Apetina Snack fetat sekä noin puolet fetajuustojen mausteöljystä. Mausta tarvittaessa suolalla. Sekoita hyvin. Asettele perunamassa takaisin perunankuoriin ja ripottele päälle Pecorinojuustoraastetta tai parmesanraastetta. Laita takaisin uuniin noin 10 – 15 minuutiksi, kunnes juusto saa hiukan väriä.
Ihanalta kuulostaa. Meidän perheen Wappu- naposteltavaa :)?