Pinella

Kävimme viime viikonloppuna katsomassa Logomossa vierailleen näytelmän Keuhkot, joka oli huikaiseva. Esityksiä taisi olla Turussa vain tämä yksi, mutta jos sinulla on mahdollisuus käydä  esitys katsomassa jossain muualla, suosittelen ehdottomasti. En ole pitkään aikaan nähnyt yhtä vaikuttavaa ja intensiivistä esitystä. Ja käyn kuitenkin aika paljon teatterissa. Kannattaa tsekata vaikka tämä Hesarin arvostelu kyseisestä kappaleesta. Asiantuntija osaa kuitenkin paremmin pukea sanoiksi  kaiken oleellisen.  Jos haluat mieluummin lukea tästä tuoreesta näytelmästä blogiarvion, kurkkaa vaikka tänne.

Jos teatteri-iltaan haluaa yhdistää ruokailun, on se Turussa aina hiukan haastavaa. Täällä kun suurin osa ravintoloista sulkee keittiönsä niin aikaisin, että ruokailu teatterin jälkeen on lähes mahdotonta. Myös ennen teatteria syöminen on tehty lähes mahdottomaksi. Useimmat ravintolat avaavat ovat vasta viideltä. Jos mielii syödä useamman ruokalajin menun (ruokaa kunnioittavalla tahdilla), ei se onnistu mitenkään ennen seitsemää.

Tuskailimme taas asian kanssa viime viikonloppuna. Minä kun mielelläni käytän kaikki hyvät ja vähän kevyemmätkin tekosyyt syödä hyvin. En suostunut tälläkään kertaa tinkimään asiassa. Sitkeän selvittelyn tuloksena paljastui, että ravintola Pinella aurajoen rannassa avaa ovensa illallistajille jo klo 16. Onhan tämä käsittämätön hiukan kyseenalainen kellonaika syödä, mutta syytän tästä vain ja ainoastaan Turkulaisia ravintoloitsijoita, jotka sulkevat keittiönsä niin aikaisin. Olisi hyvä jo uskoa, ettei pääkäupunkiseutu ole ainoa kulttuuria tarjoava paikka ja että täällä meilläkin on  kasvava tarjonta ja entistä aktiivisempia kulttuurin kuluttajia. Jotka todennäköisesti haluavat myös syödä. Tai ainakin minä tahdon uskoa niin.

Mutta eipä mitään, tämä meni papemmin kuin hyvin. Emme ole käyneet Pinellassa aikoihin ja luulen, ettei paikka olisi nytkään tullut ensimmäisenä mieleen ilman aikarajoja. Mutta ehdottomasti kannatti mennä. Söimme tyrkytyksessä olleen sherryviinimenun ja otimme siihen lisäksi toiseksi alkuruuaksi kurpitsarisoton  normilistalta. Vain koska se kuullosti niin hyvältä. Kokki teki tämän pääruokalistalla olevan ruuan meille alkuruokakoossa. Erittäin hyvää palvelua. Joka oli muutenkin kautta linjan erittäin hyvää.  Tarjoilija esitteli viinit asiantuntevasti, omaa kiinnostusta ja innostusta puhkuen. Ruoka oli hyvää, sherryt maukkaita ja ympäristö viihtyisä. Suosittelen!

IMG_0966
  
  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s