Kevättä ilmassa – Ruokablogi Sitruunaruoho versoaa uudelleen!

Hei ystävät,

olemme olleet blogimme kanssa säästöliekillä. Tapahtui elämä sekä yksi domain-hässäkkä, joka varmasti on karkoittanut osan uskollisista lukijoistamme. Kiitos teille, jotka olette peräämme kyselleet ja kaipailleet! :-* Johtuuko se sitten hiljalleen hiipivän kevään tuomasta uudesta energiasta, mutta meillä molemmilla on nyt mojova inspiraatio siihen, että blogimme versoaa uudelleen.

Blogimme sisältö tulee edelleen keskittymään matkoihin, ravintoloihin ja tietenkin resepteihin – hyviin ja helppoihin (Henna) sekä hieman enemmän paneutumista vaativiin (Taru). Meillä on ilo saada joukkoomme myös uusi kirjoittaja, joka saa esitellä itsensä hieman myöhemmin. Kutsumme jatkossa myös vieraskirjoittajia bloggaamaan – jos näppäinsormea jo kutittaa ja taskussasi on jakamista vaativa resepti, ota meihin yhteyttä! Sähköpostin lisäksi meidät saa kiinni myös Instasta sekä Facesta. Ottakaa seurantaan!

Ruokablogi Sitruunaruoho on nyt myös Instagramissa!
Ruokablogi Sitruunaruoho on nyt myös Instagramissa!

Blogi on saanut uuden versoamisen kunniakseen uuden osoitteen. Vanha osoitteemme sitruunaruoho.net joutui valitettavasti ryöstön uhriksi, ja blogi majailikin aikansa osoitteessa sitruunaruoho.wordpress.com. Tovin pohdittuamme päätimme uuden tulemisemme kunniaksi ottaa ruokablogillemme myös uuden osoitteen ja (kuten huomaatte, koska tätä luette) blogi löytyy nyt osoiteesta http://www.sitruunaruoho.com. Myös ulkoasu on kokenut päivityksen – mitäs tykkäätte?

Tervetuloa siis nautiskelemaan kanssamme, niin te uudet kuin vanhatkin ystävät!

Love,

Henna & Taru

2 kommenttia artikkeliin ”Kevättä ilmassa – Ruokablogi Sitruunaruoho versoaa uudelleen!

    1. Kiitos! Henna askarteli tämän uuden upean ulkomuodon. Saa nähdä miten bloggaaminen taas tästä lähtee käyntiin. Intoa ainakin taas piisaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s