Kookosmousse

Tätä olen tehnyt ennenkin, hiukan eri muodossa tarjoiltuna. Aasialaiseen menuuseen on vaikea ajoittain keksiä jälkiruokaa, jos haluaa tarjota jotain monimutkaisempaa kuin pelkkiä hedelmiä. Tämä on helppo ja raikas. Sokerin määrä kannattaa tarkistaa maistamalla omaan makuun sopivaksi.

kookosmousse

Kookosmousse

70g kookoskermaa
1-2 limen kuori raastettuna
150g ransakankerma
70g sokeria
70g kermaa
2 liivatelehteä

Mangosalaatti
1 mango
2 passionhedelmää
sokeria

Laita liivatteet turpoamaan kylmään veteen. Vatkaa ranskankerma ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Kuumenna kookoskerma ja limetinkuoriraaste pienesä kattilassa, purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota kookoskerman joukkoon. Anna jäähtyä ja sekoita ranskankerman sekaan.. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele moussepohjaan. Pursota tai nosta lusikalla moussea tarjoiluastioihin ja anna hyytyä jääkaapissa n. 4 tuntia.

Tee mangosalaatti. Kuori mango ja viipaloi ohuiksi tikuiksi. Kaiva passionhedelmän liha halkaistuista kuorista lusikalla. Sekoita passionhedelmän liha, sokeri ja mangosuikaleet salaatiksi. Asettele hyytyneen moussen päälle.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kookosmousse

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s