The 9th floor restaurant

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, vietimme perheeni kanssa 2 viikkoa Thaimaan lämmössä.  Eräänä iltana jätimme lapset isovanhempien huomaan ja karkasimme  mieheni kanssa illallistamaan hiukan parempaan ravintolaan ihan kahdestaan. Olin varannut pöydän netin kautta jo muutamaa viikkoa aikaisemmin, ja se osoittautui tarpeelliseksi. Kaikki pöydät oli myyty loppuun.

The 9th floor restaurant sijaitseen Patong beachilla, joka on Phuketin vilkkaimpia paikkoja. Matka omalta rauhallisesta rannaltamme  sinne kesti noin tunnin verran taksilla.  Patongissa vilinä oli hirveä ja hetken kestänyt vaeltelu vilinässä sai toivomaan paluuta rauhallisemmalle rannallemme. Ihmisiä riitti tungokseen asti ja kauppiailla oli hyvin agressiivinen taktiikka. Tämä paikka ei ainakaan äkkiseltään vaikuttanut parhaalta paikalta perheloman viettämiseen…

ravintola1

ravintola3

Ravintola sijaitsi korkean hotellin ylimmässä kerroksessa. Näkymät olivat huikeat ja saimme aitiopaikan auringonlaskun seuraamiseen. Isot liukuikkunat olivat auki niin että lämmin tuulenvire ilostustutti illallistamme. Kaiken kaikkiaan kaunista. Myös palvelu oli hyvää ja nopeaa. Ruokalistan valikoimaan olisin sen sijaan toivonut enemmän thaimaalaisia makuja. Paikallisten ruokien valikoima oli hyvin suppea ja menu oli melko länsimaalainen. Toisaalta omistaja taisi olla sveitsiläinen (korjatkaa jos joku tietää paremmin), joten sillä on ehkä vaikutusta asiaan.

ravintola2

ravintola4

Alkuun syömäni tulinen lihasalaatti oli todella hyvä, ja kuten aiemminkin kerroin, ihastuin tähän ruokalajiin kertakaikkisen syvästi tämän matkan aikana. Pääruokana söin rapuja ja pastaa kermaisessa tomaattikastikkeessa. Ravut olivat ihan hyviä, pasta keskinkertaista. Mutta jälkiruoka! Söin suklaafonduen tuoreilla hedelmillä. Jösses, että oli hyvää. En yleensä ole mikään suklaafonduen suuri ystävä, mutta tällä kertaa ajatettelin, että sveitsiläinen osaaminen yhdistettynä paikallisiin mielettömän maukkaisiin hedelmiin ei voi olla huono vaihtoehto. Eikä totisesti ollut.

Mieheni ruuista en pysty antamaan erityisiä kommentteja. Alkuruoka oli kuulemma ihan hyvää, pääruoka keskinkertaista. Joten ihailkaa vain kauniita annoksia!

ravintola5

ravintola6

ravintola7

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s