Mozzarellaa ja hurjaa gremolataa

Noin 2 tuntia sitten istahdin rauhassa tietokoneen ääreen, naksautin sorminivelet notkeiksi ja aloin kirjoittaa rästiin jääneitä reseptipostauksia. Kun tuli aika siirtää kuvia tänne blogin puolelle, availin Picasaa tyytyväisenä vihellellen, koska tiesin, että suurinman osan kuvista olin jo käsittelyt valmiiksi aiemmin.

Huoh.

Kaikki ruokakuvat ovat poissa. Ja minä vihaan entistä enemmän tietokoneita. Ehkä kyseessä on tällainen karma strikes back -tilanne, kun olen niin ahkerasti  viime aikoina solvannut tätä käyttämääni macin kehäraakkia, jonka saisi pian laittaa vaihtoon. No nyt koneen romuni ainakin niittasi kohtalonsa (kjähkjähkjäh) – tämä tyttö lähtee tietokonekauppaan!

Tähän hurrrrjaan mielentilaan sopii tämä hurrrja gremolata. Voila! (ja ihan hyvin sopii chili tähän, vaikka joku epäilevä tuomas muuta pohtikin. Ni!)

2 palloa puhvelinmaitomozzarellaa
1 hienonnettu punainen chili, josta on poistettu siemenet
6 hienonnettua mustaa oliivia, taisin laittaa enemmän..
sitruunan raastettu kuori
1 valkosipulin kynsi erittäin hienoksi hienonnettuna
suolaa
0,5 – 1 dl oliiviöljyä
2 rkl hienonnettua persiljaa

Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja asettele viipaleet lautaselle. Sekoita kaikki loput aineet kastikkeeksi ja lusikoi mozzarellan päälle. Tarjoile vaikka osana tapas-pöytää.

2 kommenttia artikkeliin ”Mozzarellaa ja hurjaa gremolataa

  1. Tätä pitää heti kokeilla. Mies on kyllästynyt mozzarella-tomaatti-basika herkkuuni, koska ei kuulemma voi sietää basilikaa. Tästäpä oiva vaihtoehto. Seuraavksi taitaa kuitenkin tulla narinaa persiljan mausta, koska vannoutunut lihamies ei heiniä syö:)

Jätä kommentti A-M Peruuta vastaus