Alkava syksy saa kaipaamaan keittoja ja koska pidin niin kovasti savuporoleipäsistä, halusin kokeilla myös savuporokeittoa. Googlettelin ohjetta ja päädyin kokeilemaan keittoa tällä Pirkan ohjeella. Korvasin koskenlaskijajuuston kylläkin kermalla ja pehmeällä vuohenjuustolla, mutta keiton pohjassa noudatin ohjeen periaatetta ja tein sen juureksilla. Jotenkin tämä ei kuitenkaan oikein natsannut. Rakenne oli kovin laiha/vesimäinen. Lisäksi savuporo tuntui rakenteeltaan jotenkin ikävältä keiton seassa. En haluaisi kuitenkaan luovuttaa, koska ajatus savuporokeitosta tuntuu niin hyvältä. Onko teillä hyvää reseptiä tiedossa?
Sama täällä – etsin hyvää savuporokeittoreseptiä. Ei ole vielä tullut vastaan… Joku julkkis teki muistakseni viime kaudella Neljän tähden illallisessa savuporokeittoa savupororouheesta. Mieli tekisi sellaista keittoa, mutta resepti on tosiaan hukassa. Jatketaan etsintöjä!