Papuja ja hasselpähkinöitä

Tämä on nopea ja herkullinen  lisuke lihalle tai kalalle. Pavut voi keittää etukäteen ja kuumentaa  voissa nopeasti vasta  juuri ennen tarjolua. Tällä tavoin kaikki kuumat komponentit saa vaivattomasti samaan aikaan valmiiksi ja pöytään.

Kourallinen papuja /syöjä
Reilu lohkaisu voita (noin 1-2 rkl /syöjä)
1 rkl hasselpähkinärouhetta / syöjä
hiukan vastapuristettua sitruunamehua
suolaa

Keitä pavut reilussa määrässä vettä n. 6 minuuttia. Valele keittämisen jälkeen kylmällä vedellä siivilässä pysäyttääksesi kypsymisen. Paada pähkinärouhetta hetki kuumalla pannulla, lisää voi ja pavut. Sekoita kunnes voi on sulanut, kypsennä hetki, mausta suolalla ja sitruunamehulla. Tajoile kuumana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s