Afternoon tea Lontoossa

Olen muuten lomalla, lällälälää! Siksi postauksia on tullut hiukan nihkeästi. Kohtalaisen vähän on tullut vietettyä aikaa tietokoneen ääressä. Olen itseasiassa päässyt niin hyvin lomatunnelmaan, että luen tekstiviestini nyt kaksi päivää myöhässä – näemmä (Sorry tytöt, olisin ihan mielelläni tullut mukaanne Leaf Areenalle lasten kanssa…).

Olemme ehtineet yllättävän paljon kaikkea tässä 1,5 viikossa. On käyty huvipuistoilemassa, maalattu leikkimökkiä, vietetty mummon kuusikymppisiä ja ennen kaikkea, käyty Lontoossa. Mieheni kanssa. Ilman lapsia. Kyllä.

Kävimme syömässä muutamassakin paikassa, jotka eivät ole niin mainitsemisen arvoisia. Lontoossa on niin paljon ravintoloita,että kannattaisi tutustua etukäteen tarjontaan netin kautta.  Itse asiassa vähän katselinkin paikkoja London-eating sivuston kautta etukäteen, mutta pohdin vaihtoehtoja sen verran pitkään, että en lopulta viime tingassa saanut enää varauksia haluamiini paikkoihin… Enkä sitten itse asiassa enää jaksanut jatkaa selvitystyötä. MUTTA. Erään asian selvitin ajoissa heti kesän alussa ja varasin meille paikat. Tein vertailua iltapäiväteetä tarjoamista paikoista ja uskon valinneeni hyvin. Kävimme paikassa nimeltä The Goring nauttimassa heidän tarjoamansa The Bollinger tean. Aivan ihana tunnelma, kaunis ympäristö ja erittäin maukkaita herkkupaloja nautittavaksi teen kanssa. Nautimme paikan omaa teesekoitusta, jota voin ehdottomasti suositella. Ennen teetä tarjoiltiin shampanjaa ja mansikoita kerman kanssa. Sitten oli vuorossa eränlaita hummerimoussea, joka oli mielestä koko tarjoilun huippu! Tämän jälkeen teen kanssa tuotiin pöytään torni, jossa oli tarjolla erilaisia kolmioleipiä, skonsseja ja monenlaisia pieniä jälkiruokia. Kaikkea olisi saanut lisää, jos olisi mieltynyt johonkin tiettyyn makuun, mutta me emme kyllä jaksaneet edes maistaa kaikkea tarjolle tuotua – niin paljon erilaisia ruokia oli. Olimme kyllä viisaasti syöneet vain kevyen lounaan useita tunteja aiemmin, mutta silti muutamia juttuja jäi testaamatta uhkaavn ähkyn vuoksi 🙂 .

Tässä hiukan kuvia. Valittelen huonoa laatua. Käytimme Ryanairia ja mukana oli vain käsimatkatavaroita, joten järkkäri sai jäädä kotiin ja tehdä tilaa korkokengille ….

Naisten puuterointihuone

Miesten…wc.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s