Olimme viime viikonloppuna tapaamassa ystäviämme Lempäälässä. Tämä perhe oli vihdoin saanut valmiiksi vuosien rakentamisen jälkeen upean talon huvilan järvenrannalla, rinnetontilla. Kertakaikkisen ihana talo ja mikä keittiö! Täyskiviset mustat työtasot, paljon säilytystilaan, ihanat kodinkoneet oikeille ergonomisille korkeuksille asennettuina, kauniit valkoiset kalusteet ja rauhalliset harmaan seinät! Sain kuitenkin ohitettua hiipivän kateuteni ja olen ystävieni puolesta todella onnellinen, että projekti on pääsääntöisesti valmis. Onnea A-M ja T upeasta kodistanne!
Ystäväni valmisti lounaaksi herkullista salaattia, johon tuli leivitetty ja friteerattua vuohenjuustoa. Juustoteemalla jatkettiin illalla, kun laitoimme ruoaksi vuohenuustokuorrutettua kanaa, jonka päälle kaadettiin paholaisen hilloa. Taivaallista! Tällä kertaa murustelimme kanojen päälle kuoretonta vuohenjuustoa. Kotona olen tehnyt tämän viipaloimalla vuohenjuustopötköstä viipaleita kanafileiden päälle. Kummatkin keinot toimivat ja molemmista löytyy kuva.
Vuohenjuustosalaattia
Resepti
Paista kanan ohutleikkeet uunissa n. 10 -15 minuuttia riipuen kanan mapksuudesta. Ota uunista, ja kaada varovaisesti uunivuoasta mahdollisesti kertynyt neste pois. Murusta tai viipaloi vuohenjuusto kananpäälle ja laita uuniin vielä 5 minuutiksi. Ota uunista ja valuta päälle paholaisen hilloa.
Näin huviloissa avataan kuohuviinit. Viuuuuh, sanoi korkki.
NAM! voi että miten herkullinen resepti 🙂 tätä on pakko testata!
Kiitos:) Pahasta vaniljasyndroomasta kärsivänä olen tekemässä tätä taivaallista ruokaa mummolleni juuri tänä iltana. Paholaisen hilloa ei tosin ole paljon enää jäljellä joten tarvii varmaa kokeilla omia taitoja tuon reseptin kanssa. Kiitos vielä oikein ihanasta jälleennäkemisestä. Otetaanpa uudestaa!