4:lle
- 4 kanafilettä
- 2 rkl tandooritahnaa
- 1/2 sitruunan mehu
- 4 pitaleipää
- 4 kevätsipulia hienonnettuna
- kourallinen jotain pienilehtistä salaattia, kuten vuonankaalia
- 1 nippu korianteria silputtuna
- suolaa ja mustapippuria
Raita
- 1/2 kurkku raastettuna
- 15 mintunlehteä hienonnettuna
- 2 dl maustamatonta jugurttia
- 2 tomaattia , siemenet poistettuna ja paloiteltuna
2 limeä
Sekoita tandooritahna ja sitruunamenu kastikkeeksi. Laita kanafileet kastikkeen kanssa muovipussiin niin että kanafileet peittyvät kastikkeella kauttaaltaan ja laita maustumaan jääkaappiin yön yli. Paista marinoituneet kanafileet uunissa 225 asteessa kypsiksi, noin 15 minuuttia. Leikkaa kypsät fileet viipaleiksi.
Raita: Kuori ja raasta kurkku, valuta hyvin siivilässä. Sekoita jugurin, tomaatin ja mintun kanssa kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita silputusta kevätsipulista, salaatista ja korianterista salaatti. Lämmitä pitaleivät ja täytä ne kanalla, salaatilla ja raidalla. Tarjoile halutessasi limen kanssa