Sitruunaruohon 1-vuotissynttärit: arvonta!

Blogimme täyttää tämän kuun lopussa vuoden. Alamme siis päästä taaperoikään! Kotonakin pilttimme ovat kasvaneet; aloitimme blogin pitämisen vauvoja hoitavina kotiäiteinä, halusta tehdä jotain hauskaa ja ikiomaa. Sitruunaruohosta tuli meille tärkeä projekti, jonka avulla kotiäitikevät oli astetta hauskempi. Ruokien suunnitteleminen, kuvaaminen ja oman blogin paikan löytyminen ”blogosfääristä” olivat mahtavia juttuja. Oli kivaa huomata, miten saimme ihan oman lukijakunnan ja miten bloggaamisesta tuli luonteva osa arkea.

Syksyn myötä olemme molemmat palanneet työelämään ja olemme vieläpä molemmat siirtyneet urapoluillamme askeleen uudemmille laitumille. Aikaa ja energiaa bloggaamiselle ei siis ole jäänyt ihan niin paljon kuin kotiäitinä ollessa, mutta edelleen harrastuksella on tärkeä sija meidän molempien elämässä. Välillä on tullut pohdittua yhdessä ja erikseen, kiinnostaisiko teitä lukijoita myös muunlaiset artikkelit, kuin ruoka-aiheiset? Mitä sanoisitte esimerkiksi sisustus- tai muotiaiheisista postauksista?

Kerro meille vastauksesi tähän kysymykseen jättämällä viestisi tämän postauksen kommenttikenttään. Jos sinulla ei ole mielipidettä kysymykseen, voit jättää meille muita terkkuja. Osallistut samalla arvontaan, jonka järkkäämme synttäripäivän kunniaksi. Palkinnot ovat mahtavat, vaikka itse sanonkin:

Pinkki SodaStream Fizz on ihanan värinen, eikö vaan? Tavalliseen SodaStreamiin verrattuna laitteessa on kätevä digitaalinen näyttö, joka kertoo hiilidioksidin määrän kaasupullossa. Näytön ansiosta hiilidioksidi ei enää kulu loppuun yllättäen. Lisäksi näyttö kertoo myös juoman hiilihapotustason.

Yhtä kiva palkinto on puolen vuoden pätkä lehteä nimeltään Kotivinkki. Lehden reseptit voi käydä jo tsekkaamassa arvonnan tuloksia odotellessa.

Arvomme siis yhden SodaStreamin ja yhden puolen vuoden setin Kotivinkkiä. Nyt siis kipinkapin kommentoimaan ja osallistumaan arvontaan :)! Voit osallistua 28.1. asti ja arvonnan voittajat julkistetaan täällä blogissa ja Facebook-sivuillamme 1-vuotissynttäripäivänä eli 29. tammikuuta.

70 kommenttia artikkeliin ”Sitruunaruohon 1-vuotissynttärit: arvonta!

 1. Teillä ihanan raikas blogi, jossa on herkullisia ruokareseptejä ja menuideoita. Itse olen innoissani nimenomaan ruokamaailmasta, mutta sisustusajatukset voisivat sivistää kummasti. Niistä olisi varmasti iloa.

 2. Mikä jottei voisi olla muitakin aihealueita välillä käsittelyssä, mutta painopiste edelleen ruoassa ja ravinnossa. Onnea ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee monen monta lisää.
  Upeat palkinnot muuten arvonnassa…

 3. Blogi on ollut hyvä mutta itseäni sisustus kiinnostaa, joten miksei voisi olla välillä hyvinkin postauksia sisustuksesta tai muista vastaavista aiheista.

  Onnea 1-vuotiaalle 🙂

 4. Sisustusaiheet kiinnostaisivat kyllä. Design tuotteista on myös kiva lukea reseptien ohessa. Inspiroivia ovat myös persoonalliset kattaukset! Lisää niitä.

 5. Tämä on hyvä näinkin, mutta en laita pahakseni, jos joskus poikkeatte muodin tai sisustuksen pariin, myös eri asioiden tuunaminen kiinnostaa:)

 6. Kiitos ihanasta blogista, tyylillä tehty ja inspiroiva – jatkakaa samaa linjaa, myös sisustus- ja muotiaiheiset artikkelit ja kuvat ovat tervetulleita!!

 7. Onnittelut! 🙂

  Itse kuolaan ruokien lisäksi (idearikkaita) kattauksianne, joten niitä voisi olla enemmänkin. Vaikka ihan ilman niitä ruokiakin. 😀

 8. Onnittelut vuoden ikäiselle blogille. Blogiannne on ollut hauskaa seurata! 10 vuoden päästä voidaan sitten rinta rottingilla kertoa, että ME ollaan luettu blogia alusta asti. 🙂

  Minä tykkään kauttauksista aivan erityisesti, ihailtavaa keksiliäisyyttä olette niissä käyttäneet! Mutta kaikenlaista blogihöpötystä aiheesta kuin aiheesta on minusta kivaa lukea.

  Mobiiliversiossa ei näy se, kumpi on minkäkin postauksen kirjoittanut. Kirjoitustyylinne on tullut jo tutuksi ja lähes varmasti arvailuni ovat menneet aina oikeaan ja oikean kirjoittajan on kirjoitustyylistä tunnistanut. Saisikohan mobiiliversioon kirjoittajan nimen näkyviin?

 9. onnea blogille! komppaan edeltäjiä, että pääpaino edelleen ruualla, mutta kattausten kautta pienet harharetket sisustuspuolellekin voisi olla kivaa piristystä silloin tällöin. vähänkö tuo pinkki sodastream on muuten i-ha-na!

 10. Ruoka pääsijalla. Ravintola-arviot on mielenkiintoista luettavaa samoin mahdollisten matkojen ruokalöydät ja astiadeat.

 11. Pääpaino ruoassa, mutta erityisesti ravintola-arvosteluita on kiva lukea. Niitä lisää 🙂 Lisäksi matkojen ruokalöydöt ja erilaiset astialöydöt piristävät blogia!

 12. Onnea 1-vuotiaalle! Itse olen tykännyt blogista ruokablogina, mutta jos teistä tuntuu että mieli tekisi kirjoittaa muustakin, niin kyllä sisustusjutut ovat tervetulleita. Pääasia että ihanan raikas ote säilyy 🙂

 13. Oi, joko siitä on vuosi? Onnea!
  Ja ruoka-aiheen soisin pysyvän ykkösenä, siinä sivussa toki muukin on tervetullutta. Mutta pitäkää tämä sama linja, blogia on aina ilo lukea ja täältä saa kivoja vinkkejä!

 14. Onnea taaperoikäiselle blogille! Itseäni kiinnostavat vain ja ainoastaan ruokajutut, sisustus ja muoti eivät ole missään tapauksessa mun juttuja, mutta voihan ne jättää lukematta. 🙂 Noin muuten tuli mieleen, että matkoista voisi olla muutakin kuin ruokaan liittyvää juttua enemmän.

 15. Onnea 1-vuotiaalle! 🙂

  Lukisin mielelläni myös sisustusjuttuja täällä, jos niitä alkaa syntymään.

 16. Ihastuttava blogi kertakaikkiaan! Löysin teoidät vasta tänään, mutta olen jo nyt vannoutunut lukijanne. Ihanan raikas ulkoasu, menut vaikuttavat loistavilta! Sitruunatorttua aion tehdä tänään.Kiitos siis! Sisustusjuttujakin saa olla, mutta kyllä ruoka on se juttu…;)

 17. Onnea 1-vuotiaalle!
  Ruoka on tietysti nro 1 mikä kiinnostaa, mutta tietysti kaikki ruuanlaittoon, keittiöön ja ruuanlaittovälineisiin liittyvät sopivat tänne. Tietysti jonkun teeman yhteydessä voisi olla kommenttia mm muodista, mutta muuten please, keskittykää ruokaan sillä sen osaatte ja pelkään että ruoka jää muiden osioiden varjoon.

 18. toivon että ruoka tulee olemaan pääosassa blogissa viellä tulevaisuudessakin, olen saannut loistavia oivalluksia omaankiin ruuan laittoon ja rohkaistunut kokeilemaan kaikenlaista uutta.
  ei muistakaan aiheista haittaa ole ja varsinkin pienet sisustus ideat ovat tervetulleita.
  onnea 1-vuotiaalle.

 19. Blogi ulkoasultaan tyylikäs ja kivoja reseptejä, mutta sisustusvinkkini mieluusti hakisin muualta ja keskittyisin pelkkään ihanaiseen ruokaan 🙂

 20. Onnea ekasta vuodesta!

  Ruokaa jatkossakin toivon mä. Erityisesti menujuttuja on kiva lukea – ite kun ei tuu ikään sellaisia kokattua. 🙂

 21. Onnea 1-vuotiaalle! Alkutaipaleesta asti on tullut päivityksiänne seurattua. Blogissanne viehättää varsinkin kauniit kuvat.:) Muutkin kuin ruoka-aiheiset jutut ovat ihan tervetulleita. Itse ainakin kovasti tykkään, jos blogista löytyy erilaisia aihepiirejä.

 22. Onnea yksivuotiaalle! Meillä on vielä tähän etappiin aikaa, ehtii siis miettimään synttärimenun hyvin 😀 Pitäisin ehkä pääpainon ruokaanliittyvillä asioilla, mutta jos johonkin mielenkiintoiseen (sisustus tai muotijuttuun) törmää niin miksei siitäkin voisi postata siinä sivussa….

 23. Onnea vuoden taipaleesta! 🙂 Ruokajutut kiinnostavat eniten, mutta miksei myös muoti-ja sisustuspostaukset. Kokeilkaa ihmeessä!

 24. Onnea! Kiva blogi ja aina löytyy uusia vinkkejä itsellekin kokeiltavaksi.

 25. Tässä tapauksessa vuosi sujahti yhtä nopeasti kuin herkullinen ateria. (Puhun omasta puolestani.) Lämpimästi onnea teille blogin tyylikkäästä fiiliksestä: ulkoasu on kaunis ja raikas, ohjeet ovat sopivan haastavia, mutteivat mahdottomia. En tietenkään ole kokeillut, mutta näin olen ajatellut. 😀 Tätä tykkää lukea samoin kuin keittokirjoja: pelkkä katselu ja mielikuvamaistelukin riittää.

  Minä pitäisi blogin puhtaasti ruoka-aiheisena. Ainahan siitäkin maailmasta kaikenlaista hauskaa ja mielenkiintoista raportoitavaa riittää. Vaate-esittelyjä ja sisustusta on tällä hetkellä nettimaailma tulvillaan…

  Tsemppiä ensi vuodelle!

 26. Minä pidän tästä blogista juuri ruokablogina. Kattauksia ja niistä keskusteluja ei ole koskaan liikaa, mutta muotia enkä sisustusta kaipaa. Helppohan ne on olla lukematta, eli ei varsinaisesti häiritsekään.

 27. Minäkin tykkään blogistanne nimenomaan ruokablogina, mutta ruokaan ja ravintoon liittyen mikä jottei muitakin juttuja mielellään lukisi. Tykkään blogistanne tosi paljon, monia hyviä vinkkejä olette antaneet! Jatkakaa samaa rataa! 🙂

 28. onnea onnea onnea vaan yksivuotiaalle 🙂 itse olen avoin kaikenlaisille uusille jutuille, sisustus ainaskin kiinnostaa ja vaikkapa joku tuunaus yms. ja ruokapuolellakin voisi olla kiva lueskella vaikka uusista tuotelöydöistä yms. ihana blogi teillä on, joten mikään pakko ei ole mitään muuttaa 🙂

 29. Hei! En olekaan ennen teille kommentoinut, mutta onnea todella paljon synttäreiden johdosta! Mielestäni sisustuksestakin olisi kiva lukea, mutta pääpaino edelleen ruoanlaitossa. 🙂

 30. Ruoka aiheet ”istuu” tähän blogiin mielestäni paremmin ja sisustusta on niin joka lehti täynnä, Kaivataan keväisiä maukkaita , raikkaita uusia ruoka+jälkkäri reseptejä Kiitos tähän asti 😉

 31. Ensimmäistä kertaa vieraisilla täällä ja heti pääsee osallistumaan arvontaan, hiphei! Palkinnot ovat kerrassaan upeat! : D Blogi vaikuttaa tosi inspiroivalta (kauniita ruokakuvia ja kekseliäitä kattauksia), joten taidanpa jatkossa piipahdella täällä ihan säännöllisesti. Itse luen mieluiten ruokaan liittyviä juttuja, mutta sisustusvinkitkin ovat tervetulleita. Onnea ekojen synttäreiden johdosta ja pitkää ikää! Minullakin on muuten arvonta käynnissä, vink-vink. : )

 32. Onnea 1-vuotiaalle blogillenne! Sitä on ollut ilo seurata, ja muutama resepti on tarttunut omaan vakkarireseptivailkoimaankin!

  Ruoka-aiheet ovat kaikkein kiinnostavimpia, mutta sisustuskin kiinnostaa, joten niitä miellään lukisin myös.

  Kippis!

 33. Onnittelut taaperolle 🙂

  Mukana ollaan oltu lähes kokoajan.
  Kun kaipaan ruokaan liittyviä vinkkejä palaan aina ensimmäisenä Sitruunaruohon ääreen. Erityisesti ennen juhlapyhiä huomaan etsiväni teiltä ideoita. Ja ennen joulua hieman harmitti kun en ideoita joulupöytään löytänyt. Juhannuksen grillailuihin täytetyt chilit yms. tuli bongattua.

  Jutut Chez Dominiquen pop-up ravintelista Turussa ja käyntinne itse Hansin luona ovat myös mielessäni ja olivat mielenkiintoisia.
  – Lisää näitä siis.

  Jokunen juttu muotia ja sisuststa menee varmasti seassa, kunhan niissä on iso ripaus teitä itseänne:)

  Kiitos and keep on going!

 34. Sisustusjutut kiinnostaa, mutta toisaalta tää sun blogi on kiva tällaisenaankin. Entäpäs jos tekisit vain keittiöön ja astioihin liittyviä sisustusjuttuja.

 35. Olen fanittanut blogianne alusta saakka, ihanan raikas ja herkullinen. Ja jatkossakin lukisin sitä mieluummin ihan ruokablogina kuitenkin. Välillä on hieman tuntunutkin, että aihe on karannut 😉 Sisustusjutut jne. toki on kiinnostavia ja kivoja myös, mutta sellainen ”sekoitusblogi” ei kyllä innostaisi vierailemaan, ainakaan näin usein..:)

 36. Mukavat ja raikkaan oloiset sivut teillä on! Ja jos jotakin saisi toivoa niin sisustusjuttuja olisi aina mukava lukea, kuvien kera tietenkin. Ja ainahan ”helpot” vinkit itsetehtyihin pieniin sisustusjuttuihin ovat tervetulleita.

 37. Bloginne on suosikkini!
  Vieraani sanovat minua ”täydelliseksi emännäksi” koska kestitsen vieraat viimeisen päälle. No, tunnustettakoon julkisesti, että salaisuuteni olette te, kaksi ”täydellistä naista” tämän blogin pitäjät. NIIN moni vinkki on saatu täältä, että kunnia teille, kenelle se kuuluu.
  Kiitos, että jaatte blogin kanssamme.

  Ruoka-aiheiset jutut on loistavia, matkustukseen liittyvä mm. Italia oli 10+
  Tällaisia arjesta poikkeavia, de luxe-aiheisia olisi todella kiva lukea.
  Niihin voisi kuulua myös kivaa kotiin, keittiöön, vaatekaappiin ….
  Naisellisia elämyksiä mm. kauneudenhoitoon.

  1. Olipas kiva lukea tämä – samoin teen minäkin, eli otan, lainaan ja sovellan reseptini täältä. Olen Hennan äiti.

 38. Kiitos ihanasta blogista! Muutkin kuin ruokajutut kiinnostaa ehdottomasti, lisää vaihtelua peliin vain!

 39. Onnea 1-vuotiaalle! Olen jo jopa yhtä reseptiä kokeillut ja hyvää tuli Tarun leipäkakusta. Sisustusjutut kuulostaa kivalta lisältä ja erityisesti minua kiinnostaa ravintoloiden sisustustyylit ja sieltä poimittavat vinkit. Ne kun ovat hyvin usein ammattilaisten luomuksia. Itse en ole rakentamisen ohella usein käymään eri ravintoloissa joten tälläiselle olisi täällä tarvetta. Tässähän voisi teidän lukijat myös antaa vinkkejä sisustuksellisesti kivoista paikoista.

 40. Onnea blogille! 🙂

  Ruokajutut ovat pop, mutta muitakin juttuja lukisin mielelläni!

 41. 1-vuotisonnittelut! Ihana, herkullinen ja monipuolinen bloginne on päivän piristys! Monet reseptit olen jo kokeillut ja lisää odotellaan innolla. Sisustus ja kattaukset sopivat toki mainiosti tähän blogiin mausteeksi, intoa teille blogin ylläpitämiseen edelleen ja kiitos!

 42. Onnea 1v! Löysin ihania tapas-reseptejä blogin kautta, kiitos! 🙂 Sisustusaiheet kiinnostaisivat, muotijutut eivät 🙂 Mites jotkut kotia piristävät käsityöt?

 43. Sisustuaiheet kiinnostaisivat kovastikin. Itse olen äärimmäisen kiinnostunut kierrätykseen pohjautuvasta sisustuksesta, jos vaikka sellaisesta saisi jotain irti… ja mikseivätpä innokkaat taiturit saisikin :-). Ihanaa vuotta Teilleja myös kaikille muille!

 44. Onnittelut! Mielestäni ruokablogi kannattaa pitää ruokablogina, mutta sitä voisi laajentaa esim. keittiöaiheisiin sisustusjuttuihin.

 45. Hyvä on näinkin, mutta toki sisustusjutut jaksavat aina kiinnostaa 🙂

 46. Ruoka-aiheet kiinnostaa, mutta myös muita aiheita voi välillä vilahdella 🙂

 47. Onnea 1-vuotiaalle!!! Miten nopeasti vuosi onkaan mennyt… Mulle kelpais myös muoti ja sisustus – tyyli on kuitenkin taattu :).

 48. Minä pidän ruoka- ja ravintola-aiheisista postauksista eniten, mutta katsaus muotiin ei silloin tällöin olisi pahitteeksi. Sisustus ei oikein kiinnosta tätä tätiä.

 49. Ensinnä: oikein paljon onnea 1-vuotissynttäreiden johdosta 🙂

  Itse käyn aktiivisesti bongaamassa uusia juttuja sivuillanne. Erityisesti toki kiinnostaa ruokajutut, mutta myös sisustusjutut kiinnostaa kovastikin.
  Noin yleisesti pidän kovasti sivuistanne, kivasti kirjoitettuja juttuja ja hyviä kuvia.

 50. Heippa, löysin sivunne vasta tänään, kun googletin glaseeratun porsaankyljen ohjetta…Ja kiitos, herkullisen tuntuisen ohjeen löysinkin. Aion sitä tänään kokeilla, olen sellainen kotoilija, teen ruokaa joka päivä ja viikonloppuisin satsaan siihen vielä enemmän. Laitoin myös eilen illalla hapanleipäjuuren ”kuplimaan” pitkästä aikaa. Tekee mieli itsetehtyä ruisleipää.
  Onnea Sitruunaruoho -sivustolle!
  Terkuin muori

 51. Onnea merkkipäivästä !
  Mielellään lukisin enemmänkin ruokaan ja ruokailuun liittyviä juttuja laajemminkinkin ajateltuna kuin vain valmistusta; eli esim. juuri ravintoloista yms yms.

 52. Myönnän olevani vähän tylsä, mutta tykkään kun blogilla on selkeä sisältö jossa pysytellään. Tykkään lukea ruokaan, ruokailuun, ravintoon ja ruoanlaittoon liittyviä juttuja eli siis toki laveammin kuin pelkästään resepteinä. Extrakiitokset muuten bloginne raikkaasta ulkoasusta.

 53. Kivahan se on, jos blogin sisältö kuvastaa kirjoittajiensa elämää laajemminkin, eli mielellään sekaan sopii juttuja kaikilta elämän osa-alueita. Onnittelut ensimmäisestä blogivuodesta, toivottavasti sama energisyys säilyy jatkossakin.

 54. On mukava lukea erityisesti ravintola-arvosteluja sekä yleisemminkin ruoasta. Sisustusjutuista en niin välitä, sen sijaan keittiötarvikkeiden uutuuksista ja trendeistä lukisin mielelläni enemmänkin.

 55. Ihan mielellään luen välillä jotain ei-lainkaan-ruokaan liittyvistä asioista, mutta silti soisin, että painopiste pysyisi ruoassa. Erityisen paljon pidän bloginne kuvista, ne ovat kauniita, harkittuja, hienosti sommiteltuja…kaikesta näkee, että kuviin on laitettu ajatusta.

 56. SIsustus- ja muotijututkin on ihan ok, välillä, mutta kyllä minä ainakin tulen tänne ruokajuttujen perässä. Jos voisi jotain toivoa, niin enemmän lukisin mieluusti ihan yleistä ruoasta ja ruoka-aineista, ei välttämättä aina tarvitse olla jotain reseptiä.

 57. Onnea synttäreiden johdosta! : )
  Minäkin monen muun tavoin toivoisin, että pääasiassa Sitruunaruoho pysyisi ruokaan liittyvissä postauksissa – mutta miksipä ei muutakin, kuten juuri sisustusta ja muotia mukaan? : )
  Tykkään monipuolisista resepteistä, sekä menukokonaisuuksista (niitä harvemmin näkee)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s