Yksi virstanpylväs saavutettu: 100 000 lukijaa!

Hupsista, meiltä meni melkein ohi merkittävä virstanpylväs ilman sen kummempaa mainintaa: blogimme saavutti 100 000 lukijan rajapyykin jo jokin aika sitten. Kiitos ja vilkutus kaikille lukijoillemme!

100 000 lukijaa – se tuntuu isolta määrältä! Se tarkoittaa sitä, että keskimäärin meillä on päivässä himpun vajaa 400 kävijää. Meille päädytään jonkin verran muista ruokablogeista tai Ruokalasta, Makuhausta tai Suomen ruokablogit-sivustolta. Meillä on myös seuraajia Blogilistalla ja Bloglovinissa. Ehkä jollakulla on linkkimme suoraan selaimen suosikeissakin ;-). Tänne päädytään myös hakukoneiden kautta. Kaikkien aikojen etsityin ja siten myös suosituin resepti on Baileys-juustokakku. Toiselle sijalle yltää ranskalainen sitruunapiirakka ja pronssille Italia-menu.

Olemme nyt bloggailleet aika lailla tasan 10 kuukauden ajan, ja harrastus on vakiintunut osaksi arkeamme. Perheemme ovat jo tottuneet siihen, että kaikki ruuat eivät päädy heti pöytään, vaan niitä pitää valokuvata ensin. Ruokalistamme ovat selkeästi monipuolistuneet ja uusia juttuja tulee kokeiltua aiempaa herkemmin, etenkin kun lyömme kokkiveitsemme samaan tukkiin. Välillä toki iskee inspiraatiopula ja pöydässä on vain perusmakruloodaa – sellainen päivä taitaa olla yhtä juhlaa lapsille :). Työelämään paluusta johtuvat aikataulupaineet rajoittavat nykyään jonkin verran kokeiluja ja perjantaimenujen suunnittelua/toteuttamista. Ruuanlaitto ja siitä bloggaaminen on meille kuitenkin jo elämäntapa, josta tuskin hevillä luovumme!

3 kommenttia artikkeliin ”Yksi virstanpylväs saavutettu: 100 000 lukijaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s