Firenzen kauppahalli

Kuten olen jo aiemmin maininnut, teimme viime viikolla matkan Toscanaan. Vuokrasimme yhdessä ystäväperheen kanssa villan eräästä pienestä ja viihtyisästä kylästä nimeltä Stia. Mukana oli myös mummo / perhe. Matka oli hauska, mutta erittäin vauhdikas eikä ilman ongelmiakaan selvitty. Mutta kaikki meni loistavasti siihen nähden, että matkustimme 11 hengen porukalla, josta 5 oli lapsia (unohtamatta niitä kahta mummoa 🙂 ).  Talosta ja muusta matkasta myöhemmin lisää, mutta nyt kuvia Firenzestä. Karkasimme talosta mieheni kanssa yhtenä päivänä ja suuntasimme tuohon ihanaan kaupunkiin viettämään viisivuotishääpäiväämme ihan kaksistaan. Päivä oli sateinen mutta onnellinen,  kaupunki ihana ja seura vielä parempaa. Menkää Firenzeen ihmiset!

ruokablogaaja, vesisade ja duomo di Firenze (päivän asu; ryppyinen hame -buahhahahaa)

Firenzen kauppahalli oli mahtava!!! Harmi kun varsinainen kamera unohtui villalle ja jouduin ottamaan kuvat kännykkäkameralla. Niinpä kuvia on hiukan vähemmän ja huonolaatuisena, mutta kyllä näistä jonkun käsityksen saa valtaisasta valikoimasta. Tuolla shoppailisin mielelläni päivittäin raaka-aineet kotikeittiööni…

Herkkukauppoja ja jäätelöbaareja oli Firenzessä myöskin runsaasti. Jäätelöjen maut olivat ihanan syvät. Mansikkajäätelö TODELLA maistui mansikalle! Olin hyvin liikuttunut, kun sain ensimmäisen gelatoni käteen. Jouduin nimittäin odottamaan sitä Firenzen reissuun saakka – meidän kylämme gelateria oli jostain syystä jatkuvasti kiinni, tai en osunut sinne oikeaan aikaan 😦 . Italialaisten kahviloiden ja ravintoloiden aukioloajat olivat muutenkin hyvin kummalliset ja arvaamattomat. Illallisaikaan kaikki oli yleensä auki, mutta esimerkiksi lounasta oli hyvin hankala saada, jos halusi välttää turistirysiä ja saada oikeaa italialaista ruokaa.

Jatkoa seuraa…

3 kommenttia artikkeliin ”Firenzen kauppahalli

  1. Nam, nam! Italialainen jäätelö on ihan ainutlaatuista. Muistelen myös samoja lounaskokemuksia omilta Italian-matkoiltani: siestan aikaan kaikki paikat ovat kiinni. Illalla sen sijaan ruokaa saa vaikka miten myöhään. Jään mielenkiinnolla odottamaan lisää kuulumisia!

  2. Mahtavia kuvia. Olen käynyt firenzessä parikin kertaa mutta en ole tajunut kauppahallia. Ollaan tällä hetkellä itsekin toscanassa joten virhe on mahdollista korjata nopeastikin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s