Saimme kutsun Arla Ingmanin järjestämään kesäiseen tapas-kilpailuun – tehtävänämme oli suunnitella tapas-reseptejä Apetina-tuoteperheen pohjalta. Kilpailu onkin ajankohtainen, sillä kesän juhliin ja illanistujaisiin tapakset ovat oivallista tarjottavaa. Ideahan on, että ruoka koostuu suupaloista, joita syödään käsin. Niitä voi kantaa tarjolle sopivan määrän, syöminen sujuu vaikka seisaaltaan ja on kiva tarjoilla vieraille montaa eri makua. Isojenkin erien valmistus käy kätevästi liukuhihnatyönä, myös lapsityövoimaa voi käyttää vaikkapa täytteiden lusikoimiseen tai lihapullien pyörittelyyn! 😉
Tässä meidän kisareseptimme. Pitäkäähän peukkuja!
* Potato skins
* Kepakot
* Perheleipä
* Rukiiset lohisapakset
* Parmankinkkuruusut
Vinkki! Seuraa blogia tarkasti ensi viikon alussa. Silloin luvassa on pieni aiheeseen liittyvä kilpailu!